Om oss

Om Fatherheart Sweden

Fatherheart Sweden föddes ur en erfarenhet av att möta Gud som Fadern, Han som älskar oss villkorslöst och inget annat önskar än att vi ska vara hans barn. Den erfarenheten och en personlig kallelse från Gud var det frö som ledde till att Fatherheart Sweden bildades.

Jesus kom för att öppna vägen till Fadern (Johannes evangelium, kapitel 14, vers 6). Genom hela sitt liv pekade han på Fadern och att vi kan lära känna Honom här och nu. Bibeln visar oss att Jesus levde som en son i förhållande till Fadern. Han gjorde bara det han såg Fadern göra och visade oss vad det innebar att leva som en son, totalt beroende av Gud, Fadern. Det är detta som menas med att leva såsom Jesus levde och det är det livet vi vill förmedla.  När vi lär känna Fadern och förstår att vår sanna identitet är att vara älskade söner och döttrar till vår himmelske far, kommer det att leda till ett helande av den föräldralösa natur som innebär att vi är utelämnade åt att klara oss själva. När våra liv bygger på en uppenbarelse av Faderns vilkorslösa kärlek ger det en trygghet och en ro som vi inte kan få på annat sätt. Många vittnar om att de efter många år av kamp och strävan för att duga, nu äntligen har kommit hem. Vår vision är att du ska få lära känna den Gud som vill vara en far för dig. Jesus kallade Fadern för pappa och det kan du också få göra.

Fatherheart Sweden medverkar i möten, arrangerar konferenser och skolor i syfte att människor ska få lära känna Gud som far. Är du intresserad av att vi ska besöka din grupp eller kyrka? Hör av dig till info@fatherheartsweden.se

Mycket av den undervisning och träning som vi fått har varit genom Fatherheart Ministries, som grundats av James Jordan och har sitt säte i Nya Zealand.. Du kan läsa mer om Fatherheart Ministries här >>. 

FHMSweden